Охраняваният от НСО заместник-председател на парламента Цончо Ганев от партия

...
Охраняваният от НСО заместник-председател на парламента Цончо Ганев от партия
Коментари Харесай

Изтече видео как охраната на Кирил Петков не иска ексцесии

Охраняваният от НСО заместник-председател на Народното събрание Цончо Ганев от партия Възраждане извади видео от връх Свети Никола, по какъв начин гардовете наливат здрав разсъдък на Кирил Петков да не се качва по стълбите и да не нервира събралите се хора, написа.

След като редуцира авансово написаната си тирада, поради канонадата от снежни топки полетяла към него. Кирил Петков връчи досието на свои охранител и потегли към тези, които го освиркват и му желаят оставката. Пътят му обаче бе заграден от телевизионните екипи, които също не бяха готови по тази причина. А от гласа на тържеството всичко беше заглушено.

Но въпреки всичко има видео от атмосферен микрофон по какъв начин чиновник на НСО предизвестява Кирил Петков да не рискува и да не отива при недоволните.

" Г-н министър председател, не е добра концепцията да вървим нагоре. Само ги провокираме " - това са предупредителните думи, които Кирил Петков подцени. Той кима одобрително, само че си беше наумил да сервира цветя, а НСО му направи жив щит като ловеше снежни топки във въздуха.

Човекът който извади видеото на бял свят, Цончо Ганев предизвестява, че е можело да бъде по ужасно, а недоволните от държавното управление на Петков да са употребявали " камънье и дръве ".

" Когато НСО те предизвести, че с държанието си провокираш хората и не би трябвало да се върви " нагоре ", само че ти продължаваш да държиш на своето, то не би трябвало да се учудваш, че те чакат " камънье и дръве " " - е позицията на зам-председателят на Народното събрание, който също употребява защита на НСО по закон.

В редица постове в обществената мрежа от партия Възраждане отхвърлят да поемат отговорност, че техни симпатизанти са хвърляли снежни топки по Кирил Петков и ръководителят на Народното събрание Никола Минчев. Мотивът е, че те когато са слизали, ескортът на двамата е навлизал пред мемориала. Ето какво посочи Йовка Димитрова, която дава отговор за връзките с обществеността на партия Възраждане.

" Качихме се, всеки с превоза, с който беше пристигнал, и потеглихме към родните си места. Ако някои от нас е останал отзат, то е тъй като предвижването беше мъчно и постепенно.

След към 30 минути стартира новинарската емисия по едно от българските радиа, от която научих, че ние към момента се намираме на Шипка и сме уцелили Кирил Петков със снежна топка.

Повтарям: Съобщиха ни, че сме някъде, където не сме от 30 минути, и че целим министър-председателя със снежни топки.

Шеговито възкликнах, че очевидно не съм схванала, че всички българи на Шипка през днешния ден са членове на " Възраждане ". Българи, които показват неодобрение както и където могат " - написа тя във Facebook профила си.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР