ХЮСТЪН (AP) — Докато ръководителят на Федералната агенция за управление

...
ХЮСТЪН (AP) — Докато ръководителят на Федералната агенция за управление
Коментари Харесай

Ръководителят на FEMA обиколи смъртоносните щети от бурята в района на Хюстън, тъй като все повече жители получават електричество обратно

ХЮСТЪН (AP) — Докато ръководителят на Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки обиколи региона на Хюстън във вторник, с цел да оцени вредите от смъртоносната стихия предходната седмица стихии, локалните управляващи увериха жителите, които към момента са без ток, че светлините им ще светнат още веднъж и те скоро ще могат да стартират да възвръщат живота си.

Кметът на Хюстън Джон Уитмиър сподели, че екипите на CenterPoint Energy са работили интензивно, с цел да възстановят зареждането на жителите справяне с температури от към 90 градуса (32 по Целзий) и топлинни показатели, приближаващи 100 градуса (38 по Целзий).

В разгара на спиранията на тока близо 1 милион души в региона на Хюстън бяха без електричество. До вторник вечерта това падна до по-малко от 95 000.

„ Ние сме на върха. Никой не е подценен “, сподели Уитмиър.

Масочното опустошение от бурите от предишния четвъртък остави минимум осем жертви и сложи огромна част от Хюстън в застой. Гръмотевични стихии и ураганни ветрове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР