Охранителите на Селена Гомес явно добре си вършат работата, защото

...
Охранителите на Селена Гомес явно добре си вършат работата, защото
Коментари Харесай

Преследвач нахлу в дома на Селена Гомес, друг сътвори куп бели пред вратата ѝ

Охранителите на Селена Гомес очевидно добре си правят работата, тъй като се оправят с същински странни случаи през последните седмици в дома ѝ... в това число и незаконни навлизане в парцела ѝ рано сутринта в неделя, предава TMZ.

Източници от полицията в Лос Анджелис описват, че служителите на реда са арестували мъж, до момента в който се опитвал да се отдалечи от вкъщи ѝ, само че защитата на Селена към този момент го била хванала в крачка. Те разказали на изданието, че обвиненият е прескочил оградата към 1 ч. през нощта, поради което защитата незабавно повикала полиция.

Човекът се опитал да избяга, само че отзовалите се служители на реда го намерили да се разхожда из квартала. Когато го хванали, той споделил, че просто желал да се срещне със Селена.

Това наподобява относително почтено в съпоставяне със подобен случай преди няколко седмици в дома на звездата от " Само убийства в постройката ". Източници на TMZ настояват, че на защитата още веднъж ѝ се наложило да повика служители на реда, когато различен мъж написал името на Селена върху матрак, като употребявал нещо, което изглеждало като кръв... и по-късно запалил матрака!

Охраната споделя, че този човек не е съумял да влезе в парцела, а всичко се е случило тъкмо пред портата ѝ. Селена не е била у дома по време на двата случая, само че въпреки всичко постъпката е меко казано плашеща.

Полицаите са хванали мъжа със запаления матрак, само че към момента няма спомагателна информация по случая. И двамата " почитатели " на Гомес са арестувани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР