Огромно количество цигари без бандерол бе иззето при специализирана полицейска

...
Огромно количество цигари без бандерол бе иззето при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Иззеха огромно количество цигари при спецакция в София

Огромно количество цигари без бандерол бе конфискувано при профилирана полицейска интервенция в Софийска област, осведомят от Министерство на вътрешните работи. Акцията се е провела през миналия ден.

В региона на автомагистрала " Хемус " чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция лек автомобил, каран от 44-годишен столичанин, с криминалистически регистрации. При инспекцията униформените установили в товарния обхват на колата 6 мастербокса с фабрично запечатани кутии цигари, без акцизен бандерол.

В хода на инспекцията станало ясно, че автомобилът е благосъстоятелност на 43-годишна жена от София, която го съпровождала с друга кола. На мястото се появява и 32-годишен остарял познайник на полицията, съпричастен към незаконната активност.

В изискванията на необходимост били подхванати процесуално-следствени дейности на територията на столицата. При претърсвания на два подземни гаража, благосъстоятелност на столичанката, криминалистите намерили 153 мастербокса с цигари, а от още два гаража - единия благосъстоятелност, а другия употребен от 44-годишния мъж, са конфискувани други 134 мастербокса. Общото количество на откритите цигари възлиза на 2 930 000 къса.

Тримата съпричастни към случая са арестувани за период от 24 часа. Работата продължава под надзора на прокуратурата.

По-късно от държавното обвиняване оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане. Тримата арестувани са привлечени към наказателна отговорност. Предстои Районна прокуратура - Ботевград да внесе в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР