Огромни количества ментета на световни марки за иззети при акция

...
Огромни количества ментета на световни марки за иззети при акция
Коментари Харесай

ГДБОП удари варненски сайтове заради търговия с ментета

Огромни количества ментета на международни марки за конфискувани при акция на ГДБОП във Варна против уеб сайтове, извършващи противозаконна комерсиална активност. След обиски на 5 адреса в морскaта столица са спрени 15 уеб страницата, ориентирани към клиенти от България, Гърция и Румъния. Един от тях е имал регистрирани над 43 000 консуматори, натрупал е близо 16 милиона визити и е осъществил повече от 25 000 продажби на парфюми.

Антимафиотите разкрили в два склада над 9500 мъжки и дамски парфюми, над 300 чифта маратонки, чанти, над 600 броя слънчеви очила и аксесоари.

Задържани са двама мъже от Ямбол, в които са открити огромни суми пари, както и компютърни конфигурации, от които са качвани обявите за продажба в управляваните от тях уеб сайтове. Единият мъж е задържан в офиса на куриерска компания, в който се опитвал да изпрати следващите 117 колета към клиентите си. У него са открити и част от телефоните за поръчка на няколко от 15-те уеб страницата, както и печати на двете търговски сдружения, употребявани за незаконната активност.

Сайтовете с атрактивно ниски и нереални цени всекидневно или крадат средства от финансово платежните принадлежности на онлайн потребителите или дават артикули с ниско качество, предизвестяват от ГДБОП.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР