Официалнo, но и същевременно празнично украсено помещение. Близки кадри на

...
Официалнo, но и същевременно празнично украсено помещение. Близки кадри на
Коментари Харесай

Скандал: Фалшива кралица ще чете коледно приветствие по телевизията

Официалнo, само че и в същото време празнично украсено помещение. Близки фрагменти на елха и коледни играчки. Кралица Елизабет Втора насочва коледните си пожелания към нацията. Тази телевизионна миниатюра е естествена за Рождество Христово през последния повече от половин век, предава БТВ.

„ Едно от нещата, които ни крепиха през тази година, са нашите фамилии. Именно поради това бях толкоз натъжена от заминаването на (принц) Хари и Меган (Маркъл). Малко неща са по-обидни от това някой да ти каже, че избира канадците пред това да е с теб “, споделя кралицата с най-сериозния глас на света. Моля?!

Елизабет Втора не си е изгубила мозъка, не е придобила и нехарактерно дори за английски монарх възприятие за комизъм. Всъщност, тя изобщо не е изричала думите, които милиони смаяни фенове чуха в промо клипа на английския „ Ченъл Фор “. Цялото видео е компютърна операция от най-ново потомство – така наречен „ дийп фалшив “.

Пълната версия ще се излъчи по-късно през днешния ден, по същото време, когато Би Би Си ще демонстрира истинската кралица (и нейното евентуално не чак толкоз атрактивно послание към нацията). Вече е оповестен и цялостният текст на фалшификата, в който има препратки към свадите в кралското семейство и персоналния живот на премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, а най-после евентуално ще забележим и 94-годишната кралица да танцува като реклама на иден нов сезон на риалити.

„ Традиционното коледно ТВ послание, нормално призоваващо за вяра и единение, ще бъде остро предизвестие за развиването на технологията, която дава опция за разпространяване на дезинформация и подправени вести в цифровата ера “, показват от малкия екран. За клипа те са си партнирали с компания за специфични резултати, която е печелила „ Оскар “.

Вероятно не е изненадващо, че още преди излъчването на цялостния клип, самата концепция за съществуването му провокира скандал. Експерти са на мнение, че резултатът от провокацията може да е изцяло противоположен на упования.

„ Трябва да сме доста деликатни, когато караме хората да си мислят, че не могат да имат вяра на очите си. Ако не сте виждали „ дийп фалшив “ преди, ще си помислите, че това е доста по-разпространен проблем, в сравнение с действително е “, разяснява пред „ Гардиън “ Сам Грегъри, програмен шеф на неправителствена организация, която се занимава с технологии за отбрана на човешките права.

Арик Чоудхъри, създател на сходни видео операции с присъединяване на английски политици, предизвестява, че политиците в този момент ще е доста по-лесно да настояват, че всеки компрометиращ ги видеозапис е манипулиран и ще е доста по-трудно да дават отговор за думите си.

Към момента няма формален коментар от Бъкингамския замък.

An alternative message for a very alternative year. Watch on Christmas Day, 3:25pm.
— Channel 4 (@Channel4)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР