OFGB може бързо да промени настройките, необходими за деактивиране на

...
OFGB може бързо да промени настройките, необходими за деактивиране на
Коментари Харесай

Появи се приложение за блокирането на всички реклами в ОС Windows 11

OFGB може бързо да промени настройките, нужни за деактивиране на рекламите в стартовото меню и други „ потребни рекламни функционалности “.

Рекламите от време на време са подкани за осъществяване на нещо, което би донесло финансова изгода на Microsoft. Но последно време действително платените реклами стартират да се появяват на всички места в Оценка за съвместимост Windows 11. Този месец рекламите в менюто „ Старт “ започнаха да се появяват при всички консуматори под формата на „ Препоръчани “ приложения, които не сте конфигурирали. Отдавна има и рекламни подкани за осъществяване на избрани дейности. Те се появяват непосредствено на изводи екран и в приложението за настройки. Това е цялостна неразбория и чиста полуда за някои консуматори.

Промените бяха видяни в актуализацията на Windows 11 под номер KB5036980. Сега, когато отварят “Старт “ менюто, потребителите виждат разнообразни предложени стратегии от Microsoft Store. За първи път информацията за реклама се появи при започване на април. По това време беше единствено в бета-версия на операционната система и рекламата трябваше да бъде добавена към стабилната версия на Windows с кръпката през юни

Има метод за ръчно изключване на всички реклами на Майкрософт в Оценка за съвместимост Windows 11, само че е належащо много ровене в настройките. Новото гратис приложение с отворен код OFGB може бързо да промени другите настройки на систематичния указател. И по този метод да деактивира тези реклами. Всичко, което би трябвало да извършите, е да отметнете няколко квадратчета.

За да започнете, просто изтеглете последната версия на тази стратегия от GitHub (github.com/xM4ddy/OFGB/releases/tag/v0.2). Съществуват две версии. Едната е дребна и ще работи единствено в случай че към този момент сте конфигурирали.NET 8.0. Другата е солидна и е в комплект с.NET. Използвайте тази, която ви се коства по-подходяща.

Отворете приложението и ще видите няколко квадратчета за маркиране, които ви разрешават да деактивирате другите функционалности. Това включва прословутите реклами във File Explorer, рекламите на изводи екран. Също по този начин можете да махнете Suggested content (Предложено съдържание) в приложението Settings (Настройки), общите препоръки и трикове, които се появяват, до момента в който употребявате Windows. И още Welcome Experience (Добре пристигнали в Windows), опционалния инструмент за следене, който включва „ по-персонални “ реклами. Както и функционалността Tailored Experience (Персонализирано изживяване), която наблюдава сърфирането ви в уеб уеб страниците, с цел да демонстрира рекомендации за артикули. Можете да махнете и „ предложените “ реклами, които се появяват в стартовото меню.

Честно казано, това са много доста неща, които би трябвало да деактивирате единствено с цел да получите чиста операционна система. Но с това приложение най-малко всичко е на едно място. И да: по-лесно е да извършите това, в сравнение с да форматирате компютъра си единствено с цел да инсталирате една фактически чиста версия на Windows 11. Така че този способ е от огромна изгода.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР