Очевидно вече търпението се изчерпва=Вече като че ли ни стана

...
Очевидно вече търпението се изчерпва=Вече като че ли ни стана
Коментари Харесай

Не е истина! Какво поискаха шофьорите за АМ Тракия

Очевидно към този момент търпението се изчерпва=

Вече сякаш ни стана табиет, когато отразяваме пътен случай на Автомагистрала Тракия, заглавието да стартира с " Отново " или " Поредната " - толкоз нагъсто и доста са злополуките по автомагистралата. Само през днешния ден те са към този момент две - злополука стана тази заран при 274 км в посока Бургас.
-->
Малко по-късно единствено няколко километра преди предната злополука, стана нов случай, както Стандарт към този момент писа.

Обяснимо, следващите две произшествия, които популярност богу този път приключиха без отнети човешки животи, само че затапиха главния път към морето за часове, провокираха голям брой мнения в обществените мрежи. GlasNews събра някои от тях, предлагаме ви:

" Вчера някой загатна да я затваряме тази автомагистрала... поддържам. "

" Да си върнем книжките и колите за скрап. Тя автомагистралата не е отговорна. "

" Не е до хората, страната ни е оставила на самоунищожение. Същите мишки, рискови водачи, като минат границата и стартират да карат като на шофьорски курс. "

" Направо да я нашарим цялата с бабунки и това е. Както са колчетата към Кресна и Гърция срещу изпреварване... "

" На ден по няколко произшествия, не знам какви са тези водачи, само че през вчерашния ден даже в по-малък трафик отново беше цялостно с кретени (без извинение), които не гледат огледала, не си познават колите и засичат непрекъснато по-бързо движещите се коли, а пък обичаното ми е при колона от коли, тир да предприеме изпреварване на различен с 92 км/ч. "

" Ако искаш, да спрем всички камиони, когато ти си на автомагистралата да не ти пречат ".

" Преди 4-5 години летата всяка седмица я пътувах тая автомагистрала, имаше патрул с камера на всеки, но всеки един паркинг + патрулки на буркани, движещи се с 10км/ч в спешната лента... е тогава нямаше такива проблеми... "

" Ненормална история - хващаш се и пътуваш в Европа 2000 км в посока - нито една злополука. Тук 450 км до Бургас - изтрепваме се. Друг е въпросът и че най-малко 60% от водачите нямат обикновени умения. "

" Знам, че ще ме нападнете и изкарвате какъв ли не, само че като се замисля най-добре да сложат разграничителна мантинела сред лентите както и на извънградските пътища, тъй като огромна част от случаите е точно нахлуване в другата лента. Извънградско преди завой някои вземат решение и изпреварват, а има идиоти, които дори са ме изпреварвали и по време на завой на място без видимост...Тук не приказваме за неспазване на скорост а за малоумна маневра на място без видимост... "

Как всички съблюдават разпоредбите в Гърция или Сърбия даже? Тука сме разпасана тайфа. Ноооо, освен куките са отговорни. Цялата скица с придобиване на дееспособност е цялостна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР