Очевидно е, че пържените филийки и палачинките не са най-удачният

...
Очевидно е, че пържените филийки и палачинките не са най-удачният
Коментари Харесай

Здравословните закуски, които всъщност ни карат да пълнеем

Очевидно е, че пържените филийки и палачинките не са най-удачният вид, в случай че сме решили да отслабваме.

Оказва се обаче, че има редица здравословни закуски, които е целесъобразно да заобикаляме по пътя си към идеалната визия. Изненадани останахме като разбрахме, че обичаните ни овесени ядки с плодове и плодовите смутита, в действителност не ни оказват помощ да влезем във форма, а в противен случай! Но за какво би трябвало да заобикаляме обичаните си храни?

Фреш
Независимо дали става въпрос за домашно подготвен или платен от био магазина, фрешът съдържа както скъпи хранителни субстанции, които покачват имунната система, по този начин и богато наличие на калории без никакви фибри, белтъчини и здравословни мазнини, от които се нуждаете. Пропуснете сока и отидете за протеинови барчета.

Плодово смути
Плодът е супер здравословен и богат на влакнини, само че не съдържа протеини и здравословни мазнини. Така освен не си набавяте нужните хранителни съставки, само че и напълно скоро ще почувствате апетит. Препоръчително е към плодовете да добавите протеин на прахуляк, кисело мляко, соево мляко за протеини и малко авокадо, ядки или семена от чиа за мазнини. Не се тормозете да добавите и зеленчуци като зеле или спанак, броколи или моркови.

 Здравословните закуски, които в действителност ни карат да пълнеем

Зърнена закуска
Може би доста от нас към този момент са наясно, че зърнените закуски напълно не са здравословни. Но въпреки всичко дано си кажем още веднъж. Ако сте на диета (и освен!) не залагайте на този вид закуска, тъй като нормално е с високо наличие на калории и захар, като за сметка на това липсват фибри, протеини и здравословни мазнини.

Тост с авокадо
Вкусен и извънредно известен измежду доста девойки, които са на режим. Наскоро обаче стана ясно, че авокадото не е напълно потребно за положителната ни визия. Както към този момент писахме, би трябвало да ядем минимално количество от този плод (повече прочетете тук!). Най-добре е в случай че го комбинирате с бъркани яйца и малко сирене.

 Здравословните закуски, които в действителност ни карат да пълнеем

Овесени ядки с плодове
Пакетираните овесени ядки с добавени плодове на пръв взор наподобяват ужасно здравословни и незабавно посягаме към тях, с концепцията, че ще отслабнем. Но истинста е, че с цел да са по-вкусни те постоянно съдържат добавени кленов сироп, изкуствени захари и изкуствени оцветители, които освен са нездравословни, само че и с много калории. Така че идващия път, когато сте в магазина, посегнете към рафта с допустимо най-обикновените овесени ядки.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР