Очарователният пловдивски квартал Капана наскоро се сдоби с ново местенце

...
Очарователният пловдивски квартал Капана наскоро се сдоби с ново местенце
Коментари Харесай

Ресторант Паваж в Пловдив – вкусът на домашно приготвената храна

Очарователният пловдивски квартал Капана неотдавна се снабди с ново местенце за ядене – и то какво! В " Паваж " можете да насладите на вкусна, прясна и качествена храна, приготвена по домашни предписания и поднесена със жанр в безгрижна градска атмосфера.

Изкушенията за ценителите на хубавите ястия стартират още заран с апетитните мекици и пържени питки с домашно сладко и сирене, гарнирани с айрян или напитка от топлия бар. Обедното меню пък всеки ден предлага нови изкушения, несъмнено, наложително с усет и качество на домашно приготвена храна. Цялостното меню е семпло и не изключително огромно, само че пък изцяло задоволително. Ястията са доста добре подбрани и има по нещо за всеки усет. От главните да вземем за пример се оферират по едно ядене със свинско, телешко, пилешко, риба и постно. Тук се сещам за началник Манчев, съгласно който менюто би трябвало да е малко и точно подбрано – единствено по този начин може да се подсигурява качеството на предлаганата храна. В " Паваж " явно следват този принцип.

Струва ми се, че каквото и да си поръчате, няма да сгрешите. Съветвам ви обаче да не пропуснете да опитате кюфтенцата по рецепта на Мими Иванова, пълнения патладжан на фурна и домашните пържени картофи, а от разядките - аления фасул с нахут и подправки.

Освен превъзходната храна и всички останали дребни и по-големи елементи в поднасянето на храната, ситуацията и обслужването, ще донесат спомагателна приятност за сетивата ви. Особено усещане ми направи това, че даже водата се сервира в специфични стъклени бутилки.

Хората от личния състав са свежи и непринудени, обгрижват с усмивка и без да се натрапват. Мястото е уютно, на два етажа и в промишлен жанр, с голям брой аксесоари, които ускоряват чувството " като вкъщи ". Що се отнася до цените – не са ниски, само че пък са изцяло оправдани. Ако сте ценители знаете какво имам поради. 

Мисля си, че Капана имаше потребност тъкмо от подобен вид заведение и нищо чудно, че единствено два месеца след отварянето си " Паваж " към този момент е ново обичано градско място. Пълно е съвсем когато и да е на деня и в случай че решите да ходите, поучавам ви да си извършите резервация авансово.

“Паваж ” се намира на улица “Златарска ” 7, кв.Капана, Пловдив.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР