Очаква се бъдещото смесено предприятие да заработи в ЧаншуBMW ще

...
Очаква се бъдещото смесено предприятие да заработи в ЧаншуBMW ще
Коментари Харесай

BMW прави джойнт венчър за електромобили с Great Wall

Очаква се бъдещото смесено дружество да проработи в Чаншу

BMW ще се опита да задържи второто си място при премием колите в Китай в партньорство с локалната компания Great Wall Motor

Немският авто колос BMW възнамерява да сътвори смесено дружество с китайската Great Wall Motor, което ще специализира в електрическите автомобили, съобщи Ройтерс.

В момента представители на двете компании разискват основаването на джойнт венчър за произвеждане на електрически автомобили в Чаншу, Китай, съгласно източник от управлението на BMW, на който се позована Ройтерс.
още по тематиката
Според различен осведомител на организация, смесеното дружество на BMW и Great Wall няма да се занимава с бензинови и дизелови мотори, което е сигурен знак, че джойнт венчърът ще се концентрира върху електрическите автомобили.

Колите на BMW се радват на голяма известност в Китай. През предходната година немският производител усили продажбите си в страната с 1,3%, изкачвайки се на второ място при премиум марките след Audi.

BMW сеп надява да резервира преимуществото си по отношение на конкурентната марка Mercedes-Benz, която заема трето място в Китай, само че през предходната година усили продажбите си в страната с 26,6%.

Компанията Daimler, която има Mercedes-Benz, към този момент разгласи проекти да пусне електрически автомобили в Китай. Подобни планове имат и други водещи производители, включително General Motors, Ford Motor и водачът при електрическите автомобили – Tesla.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР