Обявяваме частична мобилизация на комари, в рамките на която ще

...
Обявяваме частична мобилизация на комари, в рамките на която ще
Коментари Харесай

Военният министър на Украйна се пошегува: Мобилизираме 300 хил. комари срещу московитите

Обявяваме частична готовност на комари, в границите на която ще бъдат свикани до 300 000 дребни бойци.

 

Тази сполучлива смешка на военния министър на Украйна Олексий Резников в Twitter откровено разсмя следящите събитията в Украйна.

 

Проектът е с работно заглавие " Комари против московити ", прибавя Резников в обявата си, която събра за малко близо 1000 мнения и над 5900 лайкове.

 

in Ukraine, a partial mobilization has been announced, within which it is planned to call up about 300,000 mosquitoes. the project has the working title Mosquitoes against Moscowitoes
— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov)
 

Препратката към непрекъснатите изказвания на Русия за биолаборатории в Украйна, за които тя все не съумява да даде доказателства, в действителност е занимателна.

 

Едно от последните такива изказвания на формален съветски представител беше в края на октомври. Тогава непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя прикани да се подеме битка против бойните украински комари. По думите му Съединени американски щати са патентовали „ дрон за преместване на комари, инфектирани с рисков вирус “.

 

Небензя увери, че към този момент три сходни контейнера с по 30 литра съдържимост всеки са открити на територията на окупираната от руснаците Херсонска област.

 

За страдание, на зевзеците Небензя не можа да даде детайлности по какъв начин инфектираните комари биха могли да разпознават вражеските бойци от украинските, с цел да им нанасят страховити провали.

 

Припомняме, че Организация на обединените нации изрично съобщи, че няма информация за никакви стратегии за биологични оръжия в Украйна. А американският представител в Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд назова иинициираната от Русия среща на Организация на обединените нации на тематика " биологично оръжие в Украйна " като " колосална загуба на време ".

 

Русия нееднократно е разпространявала фейкове за биолаборатории в Украйна. Според съветските изказвания в тези секретни военни обекти сякаш се създават специфични вируси, пренасяни посредством птици или прилепи, а в последно време за повече многообразие са вкарани и комари.

 

Официални представители на Руската федерация упорито твърдяха също, че да вземем за пример, в подземията на завода " Азовстал " в Мариупол има такива биолаборатории и съветската общност следеше с боязън какви страхотии ще бъдат разкрити след завладяването на комбината.

Източник: Actualno.com

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР