Обвиняем в държане на високорискови наркотични вещества – амфетамин се

...
Обвиняем в държане на високорискови наркотични вещества – амфетамин се
Коментари Харесай

6 месеца затвор за кюстендилец, заловен с 2 гр. амфетамин

Обвиняем в държане на високорискови наркотични субстанции – амфетамин се призна за отговорен пред Районен съд – Кюстендил и ще изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната.

29 - годишният Е. Христов се призна за отговорен в това, че на 10.01.2023 година, на ул. „ Димитър Беровски “ в гр. Кюстендил, в дясната си ръка, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държал в 2 обекта високорисково наркотично вещество - амфетамин, с общо тегло 1, 80 грама, на обща стойност 54 лева

Обвиняемият е осъждан за кражба и държане на високорискови наркотични субстанции. Определението на Районен съд – Кюстендил, с което му е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца е дефинитивно и не предстои на обжалване.

В Районен съд – Кюстендил са формирани за разглеждане 21 наказателни каузи от общ темперамент с предмет – придобиване и държане на наркотични субстанции, от началото на 2023 година. За съпоставяне, за същия интервал на 2022 година те са били – 13. За цялата 2022 година, този тип каузи са били 27 на брой.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР