Обувките, които човек носи, често разкриват много за неговата личност.

...
Обувките, които човек носи, често разкриват много за неговата личност.
Коментари Харесай

4 модела обувки, които задължително ще носим през летния сезон

Обувките, които човек носи, постоянно разкриват доста за неговата персона. Изборът на равни, комфортни обувки рано заран, приказва за повече деловитост, до момента в който красивите и елегантни - за усет и жанр.
 Петте модела чанти, които би трябвало да имаме това лято
Чантите, които всички ще носят това лято

Пет трендове, на които да обърнем внимание

Но нещата не се свеждат единствено до избор на подобаващи за даден случай обувки, а и на такива, които са настоящи за всеки нов сезон. Защото стиловете непрекъснато се трансформират. И в този момент, на прага на лятото, любопитно е какво ново се постанова в света на модата.

Според InStyle няколко съществени са трендовете при обувките, които сигурно ще виждаме от ден на ден през идващите седмици.

Класиката Мери Джейн

Този вид обувки към този момент са могат да се видят на всички места. По стилните сцени, по улиците на Ню Йорк, Париж и Милано. И за това има основателна причина - те са красиви, комфортни и наподобяват добре съчетани и с рокли, и с панталони. Освен това провокират възприятие на носталгия - Мери Джейн е героинята на Ричард Аутколт, в чиито книжки с илюстрации тя се появява за първи път с прословутите обувки с каишка над стъпалото.

Силуетът Мери Джейн е претворен в голям брой стилове - от високи токчета и платформи до равни подметки. Звезди като Амал Клуни и Джиджи Хадид към този момент поддържаха стила, който евентуално от ден на ден ще се постанова.

Метален искра

Лятото е време, в което би трябвало да изпъкнем и блестящо да се откроим. А какъв по-добър метод от искрящите " железни " обувки. Те изгряха на стилната сцена наскоро, с помощта на звезди като Ан Хатауей и Кейти Холмс и прогнозите са, че най-големият им искра занапред следва.

Обувки със железен нюанс могат да се открият във всевъзможни разновидности и модели - от равни, през типичен до клиновиден ток. Те придават бляскавост и привнасят екстравагантност към визията, по тази причина умерено могат да се съчетаят със семплите, типичен костюми, настоящи през актуалните месеци.

Обувки вид балеринки

Когато живеем в огромния град, с огромни дистанции, би трябвало да бъдем и практични. Балетните равни обувки от дълго време превзеха дрешника на градската жена, която желае да й бъде хем комфортно, хем да е елегантна.

Красиви и универсални - този вид обувки се завръщат и постановат още повече през тази година.

Всичко на показ

Обувките, направени от транспарантен винил, наричани от време на време и пантофките на Пепеляшка, вършат съществени крачки през 2023 година

Дженифър Анистън накоро беше видяна да носи чифт сходни сандали с висок ток, а Амал Клуни е дългогодишна почитателка на " голата " обувка. Тя е като оптична заблуда - на моменти я виждаме на крайници, а по-късно като че ли се губи. Но тъкмо в това е нейната секси предизвикателност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР