Бащата на финалистката от Ергенът Надежда Вишева се оказа заможен

...
Бащата на финалистката от Ергенът Надежда Вишева се оказа заможен
Коментари Харесай

Нани се оказа по-богата от Ергена! Вижте с какво се занимава семейството й


Бащата на финалистката от " Ергенът " Надежда Вишева се оказа състоятелен предприемач, само че заряза децата си. Навръх Гергьовден Нани пусна фотография в обществените мрежи, с цел да го поздрави за рождения му ден. В следствие обаче хубавицата го изтри, евентуално помолена от татко си. Тя не загатва името му в поста, само че това е Диан Вишев, който държи хотели и заведения за хранене в Цигов чарк и по Южното Черноморие.

Неговите четири компании се занимават също с импорт и експорт, дизайн, транспорт на товари и други области.

Надежда качи негови фотоси с голям златен ланец и греещо ухилен, само че връзките му с участничката в „ Ерген “ не постоянно се вървели безпрепятствено, а самата тя призна в предаването, че татко й я оставил, когато тя била още дребна, написа HotNews.

„ Впоследствие леко затоплихме връзките си, само че това се случи наскоро и да си призная, не мога да го усещам непосредствен. По-скоро поддържаме връзка официално, когато се наложи, по празници и прочие ", изяснява русокоската.

Надежда има и брат – Дейвид Вишев, който оказва помощ на татко си в фамилния бизнес и наема първокласни парцели в Цигов чарк. Той е и претендент за народен представител от партията на Иван Гешев " Граждански блок " в Пазарджик.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР