За някои жени размерът на половия орган на партньора има

...
За някои жени размерът на половия орган на партньора има
Коментари Харесай

Край на мистерията: Това са размерите на идеалния пенис

За някои дами размерът на половия орган на колегата има значение, те се отличават с изразена сензитивност във влагалището, тъй че размерът или ъгълът на пениса провокира разнообразни чувства у тях. 
Сексологът и психотерапевт доктор Андрей Булах приказва за това, изяснявайки какъв размер най-вече се харесва на българските дами.
Той добави, че за девойките, които нямат толкоз висока сензитивност, размерът не е толкоз значим.
Но за дамите с ярки чувства за размера на пениса не е по-важна дължината, а диаметърът.
„ Ако извършите избор, по-добре е да имате пенис, който не е доста дълъг, само че има огромен диаметър, в сравнение с дълъг и тъничък “, изясни доктор Андрей Булах и разясни:
„ В допълнение, огромният пенис може да аргументи дискомфорт и болежка във влагалището “.
Според сексолога изследванията удостоверяват, че размерът на пениса над 16 сантиметра може да аргументи дискомфорт, макар че има изключения измежду дамите и те могат да бъдат удовлетворени от този размер или даже повече.
„ Но междинният размер на пениса на българските мъже е почти 13,5 сантиметра. За множеството дами този размер е изцяло задоволителен “, заключи лекарят.
На собствен ред психотерапевтът доктор Ирина Крашкина даде препоръки на дами, чиито съпрузи са пристрастени към порно. Тя предложи на съпрузите да проведат конфиденциален диалог в удобна атмосфера, която ще отърве дамата от нейните комплекси и ще разкрие неудовлетворените полови потребности на двойката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР