Общото събрание на Българската федерация плувни спортове е разгледало жалбата

...
Общото събрание на Българската федерация плувни спортове е разгледало жалбата
Коментари Харесай

Общото събрание на БФПС потвърди наказанието на Антъни Иванов

Общото заседание на Българската федерация плувни спортове е разгледало жалбата на състезателя на ПСК „ Черно море “ Варна Антъни Иванов по отношение на наложеното му от Управителния съвет наказване.

Наказанието беше наложено " поради серията медийни изяви на Иванов, в които посредством погрешни изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, обособени състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, по този начин и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта, Българския олимпийски комитет и Антидопинговия център ".

Общото заседание на БФПС е удостоверило наложената глоба на състезателя, като 82 гласа са подкрепили решението на УС на федерацията, 2 гласа са били „ срещу “, а 3 „ въздържал се “.

Гласуването на Общото заседание оставя в действие наказването от три години прекъсване на спортни права и санкция в размер на 2000 лева

По време на съвещанието са били признати точките за оценяване успеваемостта и степента на реализация на плувните клубове за 2023 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР