Общо шест отличия спечели водещата българска компания A1 на престижния

...
Общо шест отличия спечели водещата българска компания A1 на престижния
Коментари Харесай

A1 спечели 6 отличия от годишни награди на Българското дружество за връзки с обществеността

Общо шест оценки завоюва водещата българска компания A1 на влиятелния конкурс " PR Приз 2023 ", проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) за 23-а година. Сред тях са първи места в категориите " B2B Комуникационен план ", " Комуникационна акция за работодателска марка " и " Кризисни връзки " . Телекомът получи и специфичната премия на работодателската организация Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за своята дарителска акция " Закръгляме в интерес на положителното ". С нея А1 събра средства за реновацията на детското поделение на МБАЛ - Карнобат, в партньорство с план " Светулка " на фондация " За положителното ".С първа премия беше отличена и акцията StepUp в категория " Комуникационна акция за работодателска марка " . Журито на състезанието отличи плана #StepUp, чиято цел е да разпространява кариерните благоприятни условия и смяната на работното място от едно направление на А1 в друго.

Общо шест оценки завоюва водещата българска компания A1 на влиятелния конкурс " PR Приз 2023 ", проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) за 23-а година. Сред тях са първи места в категориите " B2B Комуникационен план ", " Комуникационна акция за работодателска марка " и " Кризисни връзки " . Телекомът получи и специфичната премия на работодателската организация Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за своята дарителска акция " Закръгляме в интерес на положителното ". С нея А1 събра средства за реновацията на детското поделение на МБАЛ - Карнобат, в партньорство с план " Светулка " на фондация " За положителното ".

С първа премия беше отличена и акцията StepUp в категория " Комуникационна акция за работодателска марка " . Журито на състезанието отличи плана #StepUp, чиято цел е да разпространява кариерните благоприятни условия и смяната на работното място от едно направление на А1 в друго.
Телекомът завоюва премия
и в категория " Проект за вътрешни връзки " - трето място за вътрешната гейминг лига на компанията - A1 Gaming Thursday. Още едно отличие от състезанието за А1 е третото място за акцията за VoLTE в категория " Комуникационен план за артикул или услуга ".

Компанията е победител и в новата категория " B2B Комуникационен план " на влиятелния конкурс поради самодейността " Digitalk&A1 Awards - Двигатели на нововъведенията " , фокусирана върху новаторските софтуерни планове, осъществени през 2022 година.
Реклама
" Digitalk&A1 Awards - Двигатели на нововъведенията " си сложи за цел за цел
да отличи най-вълнуващите и реформаторски планове,
свързани с приложната приложимост на технологиите на бъдещето. Компании от разнообразни браншове на стопанската система се включиха във второто следващо издание на състезанието, с цел да показват капацитета на цифровата промяна в бизнеса. С премията си в категорията " B2B Комуникационен план " A1 беше отличена за своята иновативност и ползотворното си партньорство с Digitalk.bg, част от групата на " Икономедиа ". Сътрудничеството на водещия телеком и най-влиятелната медийна група за бизнес информация показва обективната потребност от повече познание, освен това професионално поднесено, по отношение на внедряването на технологии, които трансформират стопанската среда. Това самопризнание акцентира водещата роля на A1 във въвеждането на модерните технологии и напъните на телекома да доставя модерни и ефикасни бизнес решения за своите клиенти и сътрудници.

" Digitalk&A1 Awards играе значима роля в подтекста на цифровата промяна. Този конкурс има за цел да показа и промотира софтуерни решения, които основават промени и прогрес в бизнес средата и обществото като цяло ", разяснява Александър Бойчев, основен редактор на Digitalk.bg.
(От ляво надясно) Даниела Найденова, специалист " Вътрешни връзки ", " А1 България " ; Деница Коларска, старши експерт " Вътрешни връзки и корпоративна обществена отговорност ", " А1 България " ; Илияна Захариева, шеф " Корпоративни връзки ", " А1 България " ; Биляна Дражева, управител " Вътрешни връзки ", " А1 България " ; Нина Неделчева-Георгиева, специалист " Външни връзки ", " А1 България "
Като част от Digitalk&A1 Awards участниците имат опция да показват своите планове и да показват по какъв начин технологиите са употребявани за реализиране на нововъведения. Този конкурс притегля компании от всички браншове на стопанската система, в това число стартъп бизнеси, като им дава платформа за шерване на своите достижения и въодушевява други да се включат в цифровата промяна.
Реклама
В самодейността този път участваха над 60 плана ,

от които 51 стигнаха до етапа на оценяване от авторитетно жури, в което участваха водещи имена в ИТ бранша и предприемаческата екосистема. До финала на тазгодишното издание на самодейността доближиха 10 плана в три категории. Платформа, улесняваща противоположното изкупуване на смарт телефони, изкуствен интелект в селското стопанство и решение за мултибанкинг бяха огромните спечелили в Digitalk&A1 Awards 2023. Специалната премия на уредниците получи приложение, което избавя непродадената храна от изхвърляне.

" Самата концепция за основаване на състезанието Digitalk&A1 Awards е отдадена на софтуерните нововъведения и организациите, които имат бизнес нюха и смелостта да ги вкарват, с цел да реализират напредък, успеваемост и резистентност на бизнеса си. Важно е да се прави разлика сред откритие и иновация и считам, че участниците във второто издание на състезанието са създали тъкмо това. Общото сред всички ангажирани с състезанието - съорганизатори, жури, участници, е искрата на новаторския поход при използване на към този момент съществуващи софтуерни решения, тъй като това мултиплицира резултатите от първичното - разяснява Михаил Семерджиев, старши управител " ICT услуги " в " А1 България " и член на журито на Digitalk&A1 Awards. - Признанието, което състезанието към този момент получава и за информационната акция, която беше неделима част от бизнес тактиката, демонстрира, че сме на прав път. "

" Преди 2 години стартирахме премиите Digitalk&A1 Awards с доста възторг и убеденост, че компаниите в България - дребни, междинни, само че и огромни като А1, имат какво да покажат, имат потребност от сцена и самопризнание. Затова взехме решение, че наша отговорност е освен да бъдем самите ние водачи в дигитализацията, само че и да бъдем поддръжка, катализатор за всички останали играчи на пазара, добави Илияна Захариева, шеф " Корпоративни връзки ", " А1 България ". Тази година плановете бяха освен двойно повече, само че и още по-разнообразни и забавни - от апп, който се бори с разхищението на храна, и подобен, който се грижи за психологичното здраве на хората, през голям план за цифрови досиета на чиновниците в банка до мобилна игра за учене посредством добавена действителност. Това е доказателство, че дигитализацията е на първо място конфигурация на мозъка, по-късно технологии и запаси.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР