Общо 80 процента от шофьорите на премиум автомобили в Германия

...
Общо 80 процента от шофьорите на премиум автомобили в Германия
Коментари Харесай

Ясно мнозинство в Германия иска електрически автомобил

Общо 80 % от водачите на премиум коли в Германия желаят да преминат към електрически транспортни средства през идващите пет години. 66 % от тях биха желали да финансират автомобила, а не да го купуват непосредствено. Това е резултат от настоящо изследване на Kantar, поръчано от Mercedes-Benz Mobility.

Следователно доставчиците на услуги за финансиране и подвижност играят основна роля по пътя към електромобилността. Предпочитаните сътрудници в Германия са доставчиците на финансови услуги на производителите с 81 %. Според изследването най-популярният инструмент остава финансирането (46 процента), следвано от абонаментите за коли и лизингът им.

„ Виждаме ясно предпочитание за електрическа подвижност и за повече финансова еластичност измежду потребителите на транспортни средства. Проучването удостоверява нашата тактика за проправяне на пътя към зелена подвижност с гъвкави благоприятни условия за финансиране “, сподели Франц Райнер, основен изпълнителен шеф на Mercedes-Benz Mobility AG.

Около една трета (38 процента) от интервюираните в Германия декларират, че не биха сключили контракт за финансиране или лизинг онлайн без персонален съвет. Около половината (47 процента) от тези хора обаче биха били подготвени да сключат онлайн контракт с съветник.

27 % от интервюираните в Германия имат запаси по отношение на равнището на цифровизация в автомобила - най-много във връзка с сигурността и отбраната на данните.Този боязън би могло да бъде понижен на първо място посредством даване на информация за сигурността на системата в колата. Въпреки запасите си, участниците в изследването виждат да вземем за пример най-голямото преимущество на заплащания в автомобила като забележителното повишение на комфорта и облекчението в всекидневието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР