Общо 21 сдружения на собствениците са подали документи за участие

...
Общо 21 сдружения на собствениците са подали документи за участие
Коментари Харесай

Близо 1500 домакинства от Враца участват в програмата за саниране

Общо 21 сдружения на притежателите са подали документи за присъединяване в националната стратегия за саниране. Две от сдруженията са с непълни документи, като срокът за окомплектоването им е до края на месец май.

Разгърнатата застроена повърхност на постройките, които ще аплайват за финансиране е над 107 000 кв.м., като в тях живеят близо 1500 семейства.

Въз основа на подадените заявки в границите на месеца чиновниците на локалната администрация ще разработят апликационните форми, нужни за кандидатстването по програмата. Експертният екип ще реализира инспекция за сходство с условията.

Индикативният бюджет, с който ще разполага Община Враца за санирането е до 30 млн. лева След подаването на заявките следва те да бъдат прегледани и оценени от екип на районното министерство, като при утвърждение на съответната постройката – идващият стадий е избор на реализатор и пускане на действителното строителство.



От началото на годината от компания „ Екстра Майл Стратеджис “ организираше осведомителна акция, а експертният екип оказваше нужното подпомагане на представителите на етажната благосъстоятелност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР