Общинското дружество Пазари Запад ЕАД незаконно агитира за настоящия кмет

...
Общинското дружество Пазари Запад ЕАД незаконно агитира за настоящия кмет
Коментари Харесай

Общински дружества агитират за Фандъкова

Общинското сдружение " Пазари Запад " ЕАД нелегално пропагандира за сегашния кмет Йорданка Фандъкова, която се е кандидатирала за нов мандат от ГЕРБ. Върху вратите на парцел на сдружението са разлепени плакати с листата на ГЕРБ и Фандъкова, както и на обединението на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номера им в интегралната бюлетина. По закон пропагандни материали върху частна благосъстоятелност са разрешени единствено със единодушието на притежателя на парцела. Едноличен притежател на " Пазари Запад " е Столичната община. Кандидатът за кмет от Българска социалистическа партия в регион " Искър " Борис Цветков е подал тъжба до Общинската изборна комисия, защото пропагандните материали са сложени отвън авансово указаните места. Настоявам ОИК да постанови, че плакатите са сложени в нарушаване, и да задължи кмета на съответния регион неотложно да ги отстрани, написа Цветков до ОИК.

В обществените мрежи претендентът за кмет на столицата Мая Манолова се възмути от следващата провокация против себе си. Оказа се, че коли в София са осъмнали облепени с нейни предизборни материали. Сред сюрпризираните притежатели е и член на фамилията на Манолова. Категорично декларирам, че това е неуместно деяние и провокация на съперника ми, съобщи тя. Манолова ще сезира съответните органи, тъй като името й е въвлечено в противозаконни дейности. Искрено скърбя за неприятностите, които причинителите са предизвикали, разгадавам способените органи да открият нарушителите и да прекратят това безсрамие, съобщи претендентът за кмет на София.

Местен уебсайт сигнализира за нарушаване на ръководещите и в Елин Пелин. Плакати на ГЕРБ изникнали тази неделя върху саморъчно направени рекламни табла върху зелени площи, отвън одобрените от общината места, излиза наяве от обява на http://www.elinpelin-budilnik.com

" Длъжници сме на младежите и техните ползи, изключително в спорта. Асеновград постоянно е имал отношение към спорта, по тази причина е имал и има десетки надарени спортисти. Възможностите за по-масов спорт на повече места из града е нещо, в което би трябвало да влагаме ", съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за нов кметски мандат доктор Емил Караиванов. Той и претенденти за общински съветници от левицата поддържаха спортно съревнование по стрийт фитнес, чийто уредник е най-младият в листата - Димитър Илиев.

Владимир Георгиев, претендент на Българска социалистическа партия за нов мандат в община Самоков, посети село Долни Окол. " Хората обявиха: " Ние не сме пристигнали да споделяме и обсъждаме проблемите на селото. Тук сме, с цел да ви подкрепим и да знаете, че стоим зад вас ". Много прелестно се изненадах от позитивизма и заявената поддръжка. Благодаря и на Ники Стойнев, който бе кметски наместник през последните две години, тъй като тази поддръжка е най-много поради положителната ни взаимна работа и своевременното решение на проблемите, сложени от жителите на селото ", разяснява след срещата Георгиев. Той уточни и някои от изпълнените задължения към локалните - отстраняването на пропаданията по пътя Долни Окол-София, построена подпорна стена и асфалтиране. Направени са вложения в инфраструктурата и благоустрояването на селото.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР