Общински футболен клуб Спартак (Плевен) може да понесе служебна загуба

...
Общински футболен клуб Спартак (Плевен) може да понесе служебна загуба
Коментари Харесай

Спартак пред служебна загуба заради нередовен играч

Общински футболен клуб Спартак (Плевен) може да понесе служебна загуба в Северозападна Трета лига. Причината – потребление на неточен футболист. Става въпрос за дуела от 20-ия кръг на шампионата против Партизан (Червен бряг), игран на 6 април 2018 година на стадион " Плевен " и приключил 1:1.

Във въпросната среща за състава на Спартак е играл Тодор Тодоров. Плевенчани привлякоха състезателя при започване на тази година, а през есенния дял на шампионата той игра за Бдин (Видин). Дни преди мача в уеб страницата на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново в раздел " санкции " бе оповестено, че въпросния Тодоров е глобен с " отнемане от спортни права " за една среща, поради насъбрани жълти картони, последния от които е получен в дуела от 19-ия кръг в Кнежа против Мизия, който приключи 1:1.

На същата страница в уеб страницата на ЗС БФС – ВТ бе оповестено, че трима футболисти на тима от Червен бряг – Денис Шаранков, Георги Петков и Цветомир Тодоров са осъдени за борбата със Спартак. Треньорът на Партизан – Григор Петков не употребява въпросното трио против плевенчани. След мача управлението на червенобрежкия клуб е подало тъжба против потреблението на неточен играч от Спартак.

Предстои великотърновската футболна централа да вземе решение по случая, като най-вероятното е 3:0 служебна победа за Партизан. Това е следващия учредителен гаф в плевенския клуб през сегашния сезон. През есента мъжкия тим се размина с лишаване на точки, тъй като три обединения от детско-юношеската школа не се явиха за мачовете си от шампионатите на подрастващите, управлявани от ЗС БФС – ВТ. Това са дуелите за Деца (родени 2003-2004 година) против Локомотив (Дряново), U-15 против Литекс, U-11 против Литекс.

Снощи селекцията на Емил Велев най-сетне завоюва мач – 1:0 над Ботев (Луковит) след четири несполучливи опита от началото на пролетния дял на шампионата. През лятото от клуба оповестиха, че задачата е първо място и нанагорнище във Втора лига, само че слабите резултати отредиха осмо място в края на есента.

В началото на тази година бе осъществена огромна себекция – привлечени 18 нови футболисти. Зимната подготовка се организира въз основата на националите в Бояна. Обявената цел бе второ място, като пет кръга след старта на пролетния полусезон, тима дели 8-9 място с Партизан и е на 11 точки от втория Бдин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР