Общинската фондация Русе – град на свободния дух и Работнически

...
Общинската фондация Русе – град на свободния дух и Работнически
Коментари Харесай

Работнически спортен фестивал ще се проведе през май в Русе

Общинската фондация „ Русе – град на свободния дух ” и Работнически клуб „ Спорт и здраве “ – Русе провеждат Работнически състезателен фестивал Русе 2023, който ще се организира на 28 май в състезателен комплекс „ Ялта “. В него могат да се включат чиновници на търговски сдружения, общински предприятия и други организации.

Фестивалът ще включва следните типове спорт:

- мини футбол - мъже

- плажен волейбол - мъже и дами

- тенис на маса - мъже и дами

- изтегляне на въже - смесени тимове

- щафетна игра - смесени тимове.

Всички организации могат да вземат участие в надпреварата с безграничен брой тимове и състезатели, формирани единствено от чиновници на съответното ведомство, като те би трябвало да са над 18-годишна възраст.

Нямат право на присъединяване състезателите, включени в националните тимове, както и тези, картотекирани и играещи в “А ”, “Б ” и ”В ” групи, постоянни студенти и възпитаници.

За класиралите се тимове във всеки тип спорт, с изключение на купи и медали, са планувани и атрактивни предметни награди под формата на ваучери. Всяка компания има право да взе участие с безграничен брой тимове във всеки тип спорт, само че точки за комплексното класиране носи единствено класиралият се на най-предно място тим. Предвидена е и купа за компанията с най-вече участници във фестивала.

Участието е гратис, а поръчки за включване се подават на е-mail адрес: [email protected] в период до 18 май.

Подробности за Работнически състезателен фестивал Русе 2023 можете да намерите на фейсбук страницата на Фондация „ Русе – град на свободния дух “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР