Общини, държавни институции, областни управители подадоха 97 проектни предложения за

...
Общини, държавни институции, областни управители подадоха 97 проектни предложения за
Коментари Харесай

С 21 млн. лв. ще ремонтират сгради по Красива България

Общини, държавни институции, регионални шефове подадоха 97 планови оферти за възстановяване на публичната среда, обществената инфраструктура и обществените услуги от резидентен вид за финансиране по план „ Красива България “ на Министерството на труда и обществената политика през 2021 година

Общата стойност на офертите е 21 млн. лв..

От заявките 32 са подадени от образователни заведения - 4 детски ясли, 21 детски градини, 6 учебни заведения и 1 висше учебно заведение. Част от другите претенденти са обекти, свързани със спорта, обществено-административното обслужване и културата.

Сред искащите да получат финансиране за възстановяване на публичната среда или обществената инфраструктура са и 12 обекта за опазване на здравето - 7 лечебни заведения, 4 медицински центъра и 1 поликлиника и 10 обекта за даване на обществени услуги - 3 от нерезидентен и 7 от резидентен вид.

Подадените планови оферти са на територията на 24 области, в 83 общини и са по три ограничения - „ Подобряване на публичната среда в обитаемоте места”, „ Подобряване на обществената инфраструктура”, „ Подобряване на обществените услуги от резидентен тип”. Към момента те са в развой на инспекция за допустимост и оценка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР