Общината на Атина осигурява повече начини за предоставяне на пряка

...
Общината на Атина осигурява повече начини за предоставяне на пряка
Коментари Харесай

Общината на Атина се доближава до гражданите чрез Вайбър

Общината на Атина обезпечава повече способи за даване на директна и ефикасна информация на своите жители, заяви АНА-МПА особено за Българска телеграфна агенция.

Чрез известното приложение Вайбър (Viber) всеки жител или снабдител на услуги, който желае да знае какво се случва в гръцката столица, към този момент може да се записва в формалната общественост във Вайбър на Община Атина и да получи най-важните и забавни вести: идни и настоящи действия и събития в града, налични цифрови услуги, настоящи планове в Атина, открити предложения за подаване на предложения, безвъзмездни действия за млади и остарели, информация за изгубени животни и така нататък

В същото време жителите могат да търсят измежду изявленията и изказвания на общинските управляващи, отдадени на най-важните проблеми на общината. Освен това жителите, които вземат участие в групата на Община Атина във Вайбър, ще могат да вземат участие в допитвания по въпроси, които засягат града.

Община Атина е първата община в страната, която подема такава самодейност, като употребява информационния капацитет на това приложение, с цел да влезе в по-пряк контакт с жителя.

„ Нашият контакт с жителите и доставчиците на услуги в Атина става все по-непосредствен, все по-съдържателен. Чрез новият „ мотор “ на връзката, който вкарваме, жителите към този момент могат освен да се осведомяват бързо за всякаква потребна информация, която визира града, само че и да допринесат със своето мнение за (разрешаването на) ежедневните проблеми. Затова ние каним дамите и мъжете на Атина да се причислят към тази цифрова общественост на общината и да ни оказват помощ да станем още по-ефективни “, сподели в изказване кметът на Атина Костас Бакоянис.

За да се причислят към формалната общественост във Вайбър потребителите би трябвало първо да смъкват приложението на мобилен телефон или таблет и да последват линка „ Официална общественост във Вайбър на Община Атина “.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР