Община Плевен ще направи всичко необходимо за по-бързото разрешаване, съвместно

...
Община Плевен ще направи всичко необходимо за по-бързото разрешаване, съвместно
Коментари Харесай

Община Плевен предприема нужното за решаване проблемите на спортната инфраструктура

Община Плевен ще направи всичко належащо за по-бързото разрешаване, взаимно с страната, на наболелите въпроси на спортната инфраструктура. Това е декларирал кметът на Плевен Георг Спартански, представен в уеб страницата на общината.

Той е разговарял по проблемите на спортната база с министъра на младежта и спорта Красен Кралев на среща, която се е състояла със съдействието на народния представител Пламен Тачев. Плевенският кмет и министъра са разискали " неприятното положение на спортната инфраструктура в град Плевен ".

Тема на диалога са били потребността от ремонтни действия в спортните зали " Спартак " и " Балканстрой ", неналичието на отопление в закритата лекоатлетическа зала, която е държавна благосъстоятелност, построяването навън лекоатлетическо игрище зад стадион " Плевен ", за което от години е подаден план от Община Плевен, както и доизграждането на закритата спортна зала " Арена Плевен ". Според кмета Спартански министърът е посочил познаване на всички тези проблеми на Плевен и е съобщи подготвеност за подпомагане при тяхното решение. Снимка: bball.bg
Като начало Община Плевен би трябвало в къси периоди да показа приблизителни количествено-стойностни сметки за ремонт на зала " Балканстрой " и обезпечаване на отопление в зала " Спартак ", която бе рехабилитирана със лични средства предходната година. Пред плевенския кмет министърът е показал, че е по-реалистично е да се концентрират старания за доизграждане на " Арена Плевен ". В тази връзка би трябвало да се преработи плана за оборудването, тъй че да останат средства и за откритото лекоатлетическо игрище. Другият вид е построяването на игрището да се финансира и прави поетапно.

Според Спартански срещата му с министър Кралев е била " навременна и съдържателна ", се показва в уеб страницата на община Плевен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР