Кадри Нова ТВОстана само да видим финалното готвене на двамата

...
Кадри Нова ТВОстана само да видим финалното готвене на двамата
Коментари Харесай

Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Остана единствено да забележим финалното готвене на двамата кандидати за огромната премия от 100 000 лева Двамата готвачи, които ще се борят за нея в огромния край на „ Хелс Китчън “ са надареният Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада вечно на влиятелното трето място. На разлъка началник Виктор Ангелов го изпрати със страхотни думи и го увери, че си потегля с още по-голяма премия, а точно любовта на Симона.

Зрителите към този момент наддават за успеха на един или различен от финалистите. Доста повече са почитателите на Чоткин, който в действителност си я заслужава. Освен да готви и да демонстрира умения, той трябваше да се оправя с непрекъснатата ненавист от страна на съперниците си. Неведнъж пробваха да го изгонят, какви ли не номера му погаждаха, само че оцеля и в този момент е на крачка от мечтаната премия.


`); break case width
Чоткин най доста заслужава!

Чоткин е най същинският

И Станислав и Чоткин са положителни, тази вечер се взема решение, който сготви най хубаво и вкусно, той ще завоюва. Понякога от неспокойствие и терзание, може да изиграе неприятна роля за един от двамата, зависи кой ще е по съсредоточен и спокоен. ☺️

Наистина Чоткин не наподобява доста балансиран, само че съм
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР