Община Мездра поведе кампанията за събиране на местните данъци и

...
Община Мездра поведе кампанията за събиране на местните данъци и
Коментари Харесай

Започна данъчната кампания в Мездра

Община Мездра поведе акцията за събиране на локалните налози и такси. И тази година е планувана отстъпка от 5 на 100 при цялостно погашение до края на април.

Данъците върху транспортните средства и недвижимите парцели и такса битови боклуци могат да бъдат платени на две вноски. Срокът за първата е края на юни, а за втората - края на октомври.

И тази година е планувана отсъпка от 5 на 100, в случай че цялостният размер на дължимия данък бъде заплатен до края на април.

Същият размер отстъпка, само че при други условия, употребяват и лицата, които дължат патентен налог. Той може да бъде заплатен на четири равни вноски за всяко тримесечие на годината. Отсъпката е за тези, които подадат декларация за патентни действия и заплатят цялата сума до края на януари.

Плащанията могат да бъдат осъществени безкасово по банков път и на гише. За задачата са планувани каси в две банки, в " Български пощи ", в община Мездра и в кметсвата на селата от общината. В постройката на локалната администрация може да се употребява и ПОС устройство.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР