Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, ЗС на БФС

...
Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, ЗС на БФС
Коментари Харесай

Дряново посреща пореден голям турнир

Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, ЗС на БФС - Велико Търново и Оценка за съвместимост на БФС - Габрово ще съберат за поредна година част от най-талантливите деца на футболния шампионат в град Дряново и село Царева морава.

" Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, ЗС на БФС - Велико Търново и Оценка за съвместимост на БФС - Габрово, имат удоволствието и ви канят за поредна година на едно незабравимо прекарване за младите футболни очаквания на България. В продължение на три дни, от 9-ти до 11-ти септември, деца от района и цялата страна ще премерят сили на чудесно квалифицираните терени в град Дряново и село Царева морава.

Стотиците участници ще бъдат от три възрастови групи – Футбол - 5 родени през 2012 година, Футбол - 7 родени през 2010/2011 година и Футбол - 9 родите през - 2009 година. Те ще премерят сили и ще имат опцията да се срещнат и получат препоръки от патроните на шампионата - именитите футболисти Бончо Генчев, Пламен Николов, Благой Георгиев и Станислав Генчев. С доста награди и призове за децата!

Това към този момент e традиция в Дряново, за развиване на детско юношеските школи в района - съобщи управлението на Община Дряново.

Турнирът ще бъде извършен в сходство и при съблюдаване на всички ограничения за сигурност по отношение на пандемията от COVID-19.

За положителното въодушевление и информация за програмата, мачовете, резултати, тимове и сформира с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева морава, ще се погрижи DJ-тандема, формалните водещи и ди-джей на българският народен тим по волейбол - Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

ВАЖНО: Заявки за шампионата можете да извършите при шеф ДЮШ и Председател на УС – Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607 Мейл: [email protected] ", написаха уредниците на шампионата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР