Обръщали ли сте внимание на тези символи?1. КутииКогато сънувате кутии,

...
Обръщали ли сте внимание на тези символи?1. КутииКогато сънувате кутии,
Коментари Харесай

7 важни символа насън, които никога не трябва да игнорираме

 полет-насън

Обръщали ли сте внимание на тези знаци?

1. Кутии

Когато сънувате кутии, това значи, че усещате, че крият нещо от вас. Празната кутия евентуално демонстрира възприятие на отчаяние. Много кутии значат, че са зародили проблеми с вашите усеща и ги криете.

2. Телефон

Звънящ телефон значи, че някоя част от вашата персона най-накрая се е съединила с житейския път, който по този начин й е бил нужен. Възможно е основен миг от живота ви да ви чака зад ъгъла. Ако не отговаряте на позвъняването, най-вероятно подсъзнателно не желаете промени.

3. Полет

Полет насън, по принцип, се случва в съзнателен сън. Такива типове сънища приканват към събуждане на вашето схващане. Полетът насън може да значи, че изпитвате компликации в живота си и се пробвате да се издигнете по-нависоко.

4. Луна

Сънуването на луна приказват за нещо ваше прикрито, неивидимо или може би е слаба изява на креативен капацитет, който се страхувате да разкриете.

5. Път

Пътят е знак на вашето странствуване из живота. Ако сънувате чист, асфалтиран път или пътека, то виждате своето бъдеще положително и блестящо. Ако ви се присънва път като нещо мътно, мъгливо, където  мъчно да се ориентирате, то вие се опасявате за своето бъдеще.

6. Цветя

Да видиш зараждащо се цвете значи, че новите благоприятни условия в живота ще се проявят в най-скоро врмее. Да видиш растящо растение може да значи, че някои от начинанята в живота ви ще стартират да разцъфват и да дават своите плодове. Мъртвите цветя значат, ве значима глава от живота ви може би е приключена.

7. Вода

Водата в нашите сънища по принцип отразява житейските ни амбици. Ако ви се присъни океан, това може да значи, че в този момент е времето за огромни благоприятни условия и е най-подходящото време да рискувате. Ако сънувате дребни реки и поточета, може да е симптом за беди.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР