Областният управител на София Илиан Тодоров преустанови всякакви взаимоотношения с

...
Областният управител на София Илиан Тодоров преустанови всякакви взаимоотношения с
Коментари Харесай

Атакисти нападнали областния управител на София

Областният шеф на София Илиан Тодоров прекрати всевъзможни взаимоотношения с партия „ Атака “ и обмисля дали да не напусне поста, който заема от квотата на партията на Волен Сидеров, съобщи самият Тодоров пред DarikNews.bg.
Причината за решението му е противен " вътрешноведомствен " скандал, избухнал в столично заведение в понеделник вечерта. След вербалното принуждение се стигнало и до физическо такова по отношение на него от хора от " Атака ". По неофициална информация всичко тръгнало от спор с Десислав Чуколов, народен представител и зам.-председател на партията. Екшънът се разиграл, откакто водачът на " Атака " напуснал известния ресторант.
„ Аз съм в болничен, с патерица съм. Чухме се с Волен Сидеров да се забележим, защото от месеци не сме се виждали, с цел да поговорим. Поговорихме за няколко минути и той си потегли. Обаче 5-6 индивида, последните остатъци от „ Атака “, които са се трансформирали в една фракция, започнаха да се заяждат с мен и да ме наскърбяват. Аз се придвижвам с патерица, само че единият от тях ме удари “, описа Тодоров.
„ След 9-10 години разбрах, че аз просто нямам нищо общо с тези хора. Просто сме прекомерно разнообразни. Съжалявам, че по този противен метод трябваше да се разделим, само че подобен е животът “, съобщи Тодоров.
През идната седмица той ще разгласи и дали ще остане регионален шеф – пост, който заема като част от квотата на партията.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР