Област Силистра се нуждае от хирург, каза лидерът на Движението

...
Област Силистра се нуждае от хирург, каза лидерът на Движението
Коментари Харесай

ДПС: Държавата има нужда от нас, отговорните хора

Област Силистра се нуждае от хирург, сподели водачът на Движението Мустафа Карадайъ
Нашата страна има потребност от нас, от виновните хора, от Движение за права и свободи – с цел да има бъдеще за нашите деца тук, в нашата татковина. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на избирателен протест в село Листец, община Главиница.

Именно по тази причина споделяме, че тези избори са най-важни от 1989 година насам, съобщи Карадайъ. И напомни: „ През 1989 година ние докарахме демокрацията в България и зададохме посоката й. Казахме, че пътят на България е НАТО и Европейски Съюз, само че минава през Босфора ”.

Карадайъ напомни, че през 2004 година, когато Движение за права и свободи взе участие във властта, България става член на НАТО. А през 2007 – член на Европейски Съюз. Тогава Движението също е част от ръководството.

„ В интервала на ръководство на Движение за права и свободи три пъти увеличихме Брутният вътрешен продукт на страната - от 25 милиарда лева на 75 милиарда лева От 17, 5 милиарда лева дългът го намалихме на 1,5 милиарда През 2009 година пристигна един Бойко. Дългът към този момент е 21,5 милиарда За 10 години напразно престояване във властта натрупаха 21,5 милиарда Кой ще заплаща този дълг – нашите деца и внуци ще заплащат тези пари, които Бойко хвърля от джипката ”, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

С излизането на Движение за права и свободи от властта сметката демонстрира, че 16 млрд дълг сме върнали – по 2 милиарда на година, сподели ощелидерът на Движение за права и свободи. А Бойко за 10 години натрупа 21,5 млрд дълг  - по 2 млрд лева на година, добави Карадайъ.

„ Ние от 5 години повтаряме каква България би трябвало да създадем като част от Европейския съюз. Ние споделяме кои са нашите цели: чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста сила. Тоест - зелена стопанска система, високи технологии и включване на свободните и дейни жители в политическите процеси. В България не ни чуха. Включиха във властта фашисти. Направиха главен модел в политиката омразата, разделянето, опълчването, арогантността и експанзията. По този метод няма по какъв начин да има развиване. Никой в България не ни чу. Но през днешния ден нашите цели са целите на Европейския съюз – от предходната година ”, продължи изявлението си водачът на Движение за права и свободи. И добави: „ Инвестиции няма и нашите деца търсят прехранване в чужбина. ”.

Затова област Силистра има потребност от хирург. Хирургът би трябвало да направи ампутация. На този политически модел – на омразата, разделянето, опълчването, арогантността и експанзията. Защото Силистра и България имат потребност от ускорено икономическо развиване, с цел да има бъдеще за нашите деца в нашата татковина. За да има заслужен живот на всеки български жител в нашата татковина, акцентира Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР