Риши Сунак призна, че се е провалил по отношение на

...
Риши Сунак призна, че се е провалил по отношение на
Коментари Харесай

Риши Сунак прави зашеметяващо признание за провал по отношение на NHS и имиграцията в интервю за BBC Panorama

Риши Сунак призна, че се е провалил във връзка с NHS, жилищното настаняване и имиграцията, защото е бил изправен в продължение на 14 години на неизпълнени обещания на торите.

В изявление за Би Би Си министър председателят беше неведнъж оспорван по отношение на положението на страната - както и решението му да " анулира " честването на Деня Д предходната седмица. Г-н Сунак беше заставен да признае, че е станало „ по-трудно “ за хората да имат първия си дом при консерваторите.

Той също по този начин призна, че не е извършил обещанието си да понижи описите с чакащи на NHS и призна, че имиграцията е „ прекомерно високо ". Но до момента в който се опитваше да изясни минусите си, той сподели: „ Никое държавно управление не прави всичко както би трябвало. “

Тъй като господин Сунак съобщи, че ще извърши обещанията си, в случай че бъде избран отново, водещият на BBC Ник Робинсън го оприличи на „ човек в механа, който взема назаем 50 лири “, само че постоянно дава обещание, че ще бъдат върнати на следващия ден.

Г-н Сунак също беше заставен да отбрани свикването н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР