В Спартак Плевен нямат никакво намерение да правят промени на

...
В Спартак Плевен нямат никакво намерение да правят промени на
Коментари Харесай

Любомир Минчев остава начело на Спартак Плевен

В Спартак Плевен нямат никакво желание да вършат промени на треньорския пост. На пейката на „ синьо-белите “ в близко бъдеще ще продължи да бъде Любомир Минчев. Това удостовери генералният управител на клуба Богдан Петков.

Наставникът ще води отбора от Плевен и през идващия сезон.

„ Той ще бъде треньор. Не виждам смисъл от промени, няма мотив и причина да се стига до тях. Свършихме добра работа, не преставам да настоявам, че това е най-хубавият български треньор, без да желая да недооценявам неговите сътрудници. Мисля, че работим добре дружно и напредъкът при тима е явен при този ментор. Тепърва започваме диалози за работата по селекцията “, акцентира Петков.

Минчев пое спартаклии при започване на 2023 година. Под негово управление Спартак стигна до среброто в шампионата за Купата на България и се подреди на четвъртото място в плейофите на Националната баскетболна лига, а също така дебютира и в Европейската северна лига.

Плевенчани получиха покана за присъединяване в Европейската северна лига и през идващия сезон.

„ Имаме покана да играем още веднъж в Европейската северна лига, само че е доста значимо да се разбере, че сега при актуалната обстановка и изключително по-късно, което се случи по време на сезона, Плевен е най-скъпото място да имаш тим. Това би трябвало да е ясно на обществеността, към този миг в София ще ни е по-удобно да играем “, съобщи Петков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР