Обикновено Юрген Матей получава възможност да празнува за отбелязан гол

...
Обикновено Юрген Матей получава възможност да празнува за отбелязан гол
Коментари Харесай

Запалили телефона на футболист на ЦСКА със съобщения след гола от близо 40 метра

Обикновено Юрген Матей получава опция да чества за маркиран гол след удар с глава. В понеделник вечерта капитанът на ЦСКА вкара доста красиво попадение по време на срещата против ЦСКА 1948. От близо 40 метра с топовен удар той прати топката в мрежата, с цел да донесе значимата победа с 1:0 за своя отбор.

" Да, това е най-хубавият гол, който съм вкарвал от разстояние ", разяснява Матей пред " AD ". " След това телефонът ми беше цялостен със известия. Приятели, фамилията ми, някогашни съотборници ми бяха писали... Имаше доста съмнение, в положителния смисъл. Те бяха изключително сюрпризирани, че мога да вкарам подобен гол.
Никога не съм очаквал да вкарам сходен гол. Топката ми пристигна доста комфортно, а по-късно се надявах просто ударът ми да попадне в очертанията на вратата. Баща ми гледаше мача онлайн по малкия екран и незабавно ми изпрати известие ", показа капитанът на ЦСКА.

" Когато подписах с ЦСКА преди година и половина, всички ме питаха: " Защо по дяволите отиваш в България? " Тук доста ми харесва. София е доста прекрасен град за живеене. От време на време хората желаят да се снимат с мен, само че не всички ме разпознават. Всъщност това ми харесва.

Мисля, че скоро ще опитам още веднъж да вкарам сходен гол, само че може би идващият ми удар ще бъде още по-отдалече ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР