Даниел Радклиф отново се разпали спорът му с Дж. К.

...
Даниел Радклиф отново се разпали спорът му с Дж. К.
Коментари Харесай

Даниел Радклиф отново разпалва спора с Дж. К. Роулинг и казва, че нейните възгледи за транс хората го правят „наистина тъжен“ – след като авторката настоя, че „никога няма да му прости“ и Ема Уотсън

Даниел Радклиф още веднъж се разпали разногласието му с Дж. К. Роулинг, откакто призна, че възгледите й за транс хората са го предиздвикали „ в действителност печален “ (на фотографията през октомври 2023 г.) 

58-годишната авторка постоянно е изразявала възгледите си, че биологичният пол е по-важно от половата еднаквост и че пространствата на дамите би трябвало да останат еднополови (JK Rowling на фотографията през 2022 г.)

34-годишният Даниел, който стана прочут с ролята си на Хари Потър във филмовите акомодации на нейните обичани детски книги – не е склонен с Роулинг и сподели, че има вяра, че „ трансжените са дами “ (L-R Радклиф, Роулинг, Рупърт Гринт и Ема Уотсън през 2004 г.) 

Той сподели: „ Джо, явно Хари Потър нямаше да се случи без нея, тъй че нищо в живота ми евентуално нямаше да се случи по този начин, както е без този човек. Но това не значи, че дължите нещата, в които в действителност вярвате, на някой различен през целия си жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР