Обичайна практика е известните личности, постигнали относителен успех във своята

...
Обичайна практика е известните личности, постигнали относителен успех във своята
Коментари Харесай

Хотели, собственост на холивудски актьори

Обичайна процедура е известните персони, постигнали условен триумф във своята сфера, да влагат старания и средства в някакво странично занятие . Било то фешън линия, сбирка гримове или бижута, а за какво не и първокласен хотел.

За нас сходна инвестиция може да наподобява крупна, само че когато изкарваш милиони на месец, не съставлява проблем просто да си купиш обичаното място за отдих . Ето кои звезди са вложили пари в недвижимо имущество, което им се отплаща непрекъснато.

Леонардо Ди Каприо

Тук става дума за план, който още не е финализиран, само че заслужава внимание. Актьорът се захвана да сътвори първокласен, само че екологичен курорт на остров Блекадор Кайе .

Лео стана притежател на парчето земя наоколо до страната Белиз в Централна Африка преди няколко години против сумата от 1.75 млн. $ .

 Снимка 349408

Ди Каприо постоянно е бил зает с екологични дела, тъй че бизнес начинанието му не е изненада за никого. А какво тъкмо ще предложи курортът на острова с повърхност 104 акра , ще разберем тази година.

 Снимка 349407

Ричард Гиър

Актьорът може да се похвали освен с десетки функции в киното, само че и с дребен фамилен хотел в Бедфорд , наоколо до Ню Йорк.

Осем първокласни стаи, зала за йога и два изискани ресторанта, в които менюто се подготвя единствено с био и органични артикули, са издайничетата, че в селската идилия се е влюбил не какъв да е, а самият Гиър.

Публикация, споделена от Bedford Post Inn (@bedfordpostinn) на Ное 6, 2017 в 3:34 PST

И е решил да остави своя отпечатък, като притегля туристи в региона. На тази относително дребна повърхност е събран голям професионализъм , който си проличава във всеки подробност.

Гостите на Bedford Post Inn могат да се похвалят, че са били в хотела на Ричард Гиър, без да прибавят отрицателен коментар за престоя си.

Публикация, споделена от Bedford Post Inn (@bedfordpostinn) на Дек 30, 2016 в 12:00 PST

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс

Една от обичаните холивудски двойки също демонстрира предприемачески усет . Те са съсобственици на Ariel Sands Resort на Бермудските острови.

Актьорът не един път е приказвал за бизнес начинанието си, което приема напълно съществено. Най-вече, тъй като майка му е родом от този регион .



Миналата година екзотичният курорт претърпя цялостна реорганизация . Освен че разполага с всевъзможни капризи - плажни къщи, пряк достъп до плажа, сладководен басейн, СПА и какво ли още не, Ariel Sands Resort влиза и в графата " еко ", тъй като употребява " зелена " сила.

 Снимка 349412

Робърт Редфорд

Актьорът, режисьор и създател на филмовия фестивал Сънданс, изненадващо или не, е притежател и на едноименен хотел - Sundance Mountain Resort в скатовете на Юта.

Освен уют измежду природата, тук посетителите могат да се насладят на проведено каране на ски, речен рафтинг, лов на риба, конна езда и други.

Публикация, споделена от Sundance Mountain Resort (@sundanceresort) на Мар 19, 2018 в 2:23 PDT

Джон Малкович

Докато сътрудниците му влагат луди пари в бутикови хотели с характерен образ, артистът взема решение да влага във верига бюджетни хотели, носещи занимателното име Big Sleep . Обектите са общо четири и са все на територията на Англия.

Публикация, споделена от @olya_orange на Ное 23, 2012 в 4:03 PST

Клинт Истууд

 Снимка 349419



Mission Ranch Hotel се намира в Кармел, Калифорния. Както името подсеща, това е обичайната фермерска къща, преобразувана в хотел. Всъщност е млекарница от XIX в., ситуирана на 22 акра . А през днешния ден притегля посетители с 31 стаи, тенис корт, фитнес и... името на притежателя си, написа Time.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР