Гласовете за партията ни дойдоха по един много естествен начин.

...
Гласовете за партията ни дойдоха по един много естествен начин.
Коментари Харесай

Етиен Леви, Величие: Няма да ни взимат сериозно, но и малките к...

Гласовете за партията ни пристигнаха по един доста натурален метод. Не сме се събрали като в детската градина да се радваме на някаква игра, доста осъзнато е всичко. Николай Марков, Ивелин Михайлов направиха поредност от срещи у нас и в чужбина и приказваха с понятен, човешки език. Мен ме притегли Марков, сътрудници сме в Нов български университет.

„ Преди два месеца Марков ме предложения на среща, на която да чуя за идеята и да се включа в партията. Да отметна – аз съм с гражданска квота. Заявих, че не искам да слугувам на никоя империя, с изключение на на България и българския народ. Привлече ме идеята за чистотата на природата на страната и в човешките връзки. Осъзнах, че съм задоволително узрял на моите 67 години, с цел да мога да вляза в едно такова премеждие ”, акцентира той.

 

„ Никога не съм харесвал недостойния език в Народното събрание. Един депутат би трябвало да държи високо равнище, просташки държания не са ми приятни ”, показа Леви.

Той се разгласи срещу еврото, само че счита: „ България би трябвало да е членка на Европейски Съюз и НАТО, само че би трябвало да сме с безапелационна позиция. ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР