Обичаният български актьор Владимир Карамазов разкри повече подробности около предстоящия

...
Обичаният български актьор Владимир Карамазов разкри повече подробности около предстоящия
Коментари Харесай

Владо Карамазов разкри любопитни факти за Сървайвър

Обичаният български артист Владимир Карамазов разкри повече детайлности към идния шести сезон на риалити предаването " Сървайвър “. След 7-годишна пауза шоуто ще се завърне на дребния екран. А водещият на епизодите – Карамазов, дефинира снимачния развой във Филипините като " химера “, оповестява varna24.bg

" Върнахме се 12 години по-късно още веднъж и в тези времена да се върнеш на сходно място си е огромно събитие, тъй като там е невероятна хубост. Мястото, на което снимахме, е народен парк, извънредно предпазена околност, супер чисто, непокътната природа и към нас имаше доста дребни риболовен селца, които в този момент бяха станали доста огромни. Това беше доста, доста необичайно за мен. Тези два месеца бяха като някаква химера, тъй като доста бързо човек привиква да не се занимава с COVID-19, с битовизми. Преди постоянно доста съм се тормозил по време на предаването, а в този момент ми беше доста умерено “, изясни Карамазов, като добави, че не е станал очевидец на нито един случай по време на фотосите за " Сървайвър “.

Припомняме, че още през лятото стана ясно, че артистът ще се завърне като водещ за новите епизоди. Самият Карамазов е част от предаването съвсем от неговото рождение в България, като през 2007 година наследи Камен Воденичаров на поста.

Премиерата на " Сървайвър 7 “ се чака напролет на 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР