Обичаме офертите в средата на сезона, защото лесно и бюджетно

...
Обичаме офертите в средата на сезона, защото лесно и бюджетно
Коментари Харесай

25 находки от епичния шопинг във Fashion Days за по-стилен есенен стайлинг

Обичаме офертите в средата на сезона, тъй като елементарно и бюджетно може да възобновим дрешника си с нещо класическо, нещо модерно или с нещо, за което сме чакали точно този героичен шопинг във Fashion Days. Защото преимуществото е, че имаме опция да влагаме в по-висок клас марки, както и в по-качествени неща, които ще останат във времето – като чифт прави дънки, късо кожено яке, елегантно бежово палто или ботуши на ток, които занапред ще бъдат част от стайлинга ни.

Въпреки че ще става по-студено, всяко момиче би трябвало да има в дрешника си ефирна рокля вид „ нощница “, тъй като занапред следва празничния сезон, през който ще може да покажем нежната си страна по най-изискания метод. Но пък за денем една плетена рокля с миди дължина би направила същото. Денимът също е неизменима част от този сезон, само че с изключение на под формата на дънки, може да го прибавим в дрешника си и като рокля, риза или яке. И може да ви кажем, че актуалността им ще се резервира и за идващата пролет, тъй че сигурно си заслужава инвестицията.

При дънките обаче може да изберем и ярък цвят, който наподобява изтънчено в композиция с бежово сако или пуловер. Но пък и класическия пуловер на райе ще му бъде съвършен съдружник. И в случай че желаеме да сменяем дънките с пола, може да изберем солей с миди дължина или пък пола с пайети за по-отличителен стайлинг, даже и денем.

При обувките този сезон сигурно желаеме да имаме чифт елегантни мокасини, както и каубойски ботуши, макар че за уикенда ще продължим да носим и кецове. Колкото до чантите, избираме нещо по-открояващо се като цвят или принт, само че пък и практично бихме се насочили към неутрални тонове в минималистичната бежово-кафява гама. А какво още си харесахме от епичния шопинг във Fashion Days, който ще продължи до 25 октомври, вижте в галерията ни!

Кампанията е годна за посочените „ EPIC " селекции и се организира в интервала от 7:00 ч. на 10.10.2023 г. до 25.10.2023 г. или до привършване на наличните количества. Някои продукти са с остатъчни бройки.

С поддръжката на Fashion Days

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР