Обичаме, когато родните знаменитости дават възможност на последователите си да

...
Обичаме, когато родните знаменитости дават възможност на последователите си да
Коментари Харесай

Андреа побесня за голите си снимки, вдигна мерника на колеги


Обичаме, когато родните звезди дават опция на почитателите си да им задават въпроси. Нещо сходно през седмицата направи и, само че в действителност отговори на съмнително малко въпроси, написа каналът Vbox7.

Този, който ѝ беше заложен нееднократно, беше за какво се снима гола. и различен път се е обявявала срещу двойните стандарти, само че този път се съпостави със сръбската звезда Карлеуша.
                             

" Защото мога да си го разреша! Ти за какво не попиташ Карлеуша, която е майка на три деца и по-възрастна от мен, за какво го прави ", отвърна. След това пусна няколко видеа, на които е гола, с цел да покаже, че може да си го разреши. 

избра да отговори на някои въпроси, свързани с една остаряла омраза - тази със Сашка от Мега Стар (фирмата зад Меди, Габриела и Доника). Преди време описа история, в която Сашка, провела присъединяване на MC Stojan, попречила на певицата да се срещне със сърбина. Тогава иронично назова Сашка " сладурка ". През уикенда певицата пусна сторита, в които показва, че от компанията на въпросната дама се развива единствено Меди. 

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР