Обичам Русия, Германия, Франция, Америка, но най-много обичам Сърбия. Това

...
Обичам Русия, Германия, Франция, Америка, но най-много обичам Сърбия. Това
Коментари Харесай

Вучич преди срещата с Путин: Обичам Русия, но най-много обичам Сърбия

Обичам Русия, Германия, Франция, Америка, само че най-вече обичам Сърбия. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич при идването си в Сочи за среща с съветския държавен глава Владимир Путин. Той разяснява, че Белград и Москва имат положително съдействие и добави, че се гордее с връзките си с Путин.
Искам да чуя каква е съветската позиция за Съединени американски щати и Европа, изясни Вучич и добави, че ще беседва с Путин за Косово, само че и за обстановката в района.
Сръбският президент акцентира, че може да научи доста от домакина си.
Дойдох тук като честен човек, уверен в другарството на Русия с нас. Съвестта ми е безпределно ясна по всеки въпрос. Аз съм президент на Сърбия, обичам Русия, Германия, Франция, Америка, само че най-вече обичам Сърбия, заключи Вучич.
Срещата на сръбския президент с съветския водач в резиденцията му в Сочи е тяхната 17-та среща и трета за година.
Основни тематики са и двустранното съдействие сред двете страни, актуалната обстановка в Косово и Метохия и методът за разрешаване на казуса, а защото визитата на Вучич идва скоро след аферата " съветски разузнавач ", това сигурно е една от тематиките за диалог сред двамата президенти, разяснява организация Танюг.
Коментирайки обстоятелството, че визитата в Русия идва след аферата " съветски разузнавач ", Вучич сподели, че е затворил този въпрос в диалог с съветския дипломат в Сърбия Александър Боцан Харченко.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР