Обезглавеното тяло на Олга Шлямина, жителка на Новодвинск, бе открито

...
Обезглавеното тяло на Олга Шлямина, жителка на Новодвинск, бе открито
Коментари Харесай

Откриха обезглавена Кралица на красотата

Обезглавеното тяло на Олга Шлямина, жителка на Новодвинск, бе намерено малко откакто нейни близки оповестиха за изгубването ѝ в полицията. Те оповестиха, че младата майка е напуснала къщата на 20 март и от този момент не знаят нищо за местонахождението ѝ.

Роднините се тревожели, че с Олга може да се е случило нещо неприятно: съгласно тях в последно време тя била тъжна, като че ли нещо я безпокояло. Щом обаче 33-годишна жена била открита мъртва в близка гора, стана ясно: тя била убита, написа БЛИЦ.

" По време на издирвателните действия, ориентирани към определяне местонахождението на 33-годишната жителка на град Новодвинск, която била забелязана за последно на 20 март 2021 година, било открито, че нейното изгубване е от престъпен темперамент.

По съмнение за убийството на Олга е арестуван неин 40-годишен прочут, с който тя поддържала близки връзки. Местните медии оповестяват, че мъжът е неин съквартирант, с който се твърди, че постоянно са се карали.

Олга оставя щерка и наследник в начална учебна възраст. Местни медии откриха името ѝ в листата на спечелилите в състезанието за хубост " Кралицата на гората ".

На уеб страницата на плана се споделя, че купата кралица и огромната премия на надпреварата се присъждат на най-достойния участник, който съгласно мнението на способеното жури съставлява облика на сполучлива и привлекателна млада жена, отдадена на специалността (в него вземат участие чиновници на горски предприятия).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР