Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на световния номер 3

...
Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на световния номер 3
Коментари Харесай

Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на Ноле на Уимбълдън

Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на международния номер 3 Новак Джокович. Той надделя австралиеца Ник Кириос и завоюва купата на шампионата „ Уимбълдън ” при мъжете. Това е четвърта поредна и общо седма купа за Джокович от „ Уимбълдън ”. Но бижутата на английската принцеса, която бе на именития стадион, с цел да гледа женския край, се оказаха по-обсъждани от купата на Ноле.



Херцогинята на Кеймбридж за следващ път показва присъщия си жанр и класа. Тя се появи на финала на „ Уимбълдън ” за дами с обеци за 1900 английски лири, написа „ Дейли мейл ”.

Пищно изглеждащите обеци са направени от 18-каратово жълто злато, жълт цитрин и са инкрустирани с диаманти.

За събитието Мидълтън избра да облече красива жълта рокля. Кралската персона носеше шикозни слънчеви очила, а през част от времето косата й беше прибрана зад ушите й, което й позволяваше да показва бижутата.

Джокович изпита много разочарования в Големия шлем в последните 10 месеца, откакто загуби финала на US Open от Даниил Медведев, не бе позволен до присъединяване на Откритото състезание на Австралия и бе спрян от Рафаел Надал в четвъртфиналите на „ Ролан Гарос ”. Той обаче доближи осмия си край в Ол Ингланд Клъб.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР