обектива към непозната страна на личностите, изграждащи съвременната българска култура,

...
обектива към непозната страна на личностите, изграждащи съвременната българска култура,
Коментари Харесай

Велко Кънев оживява в „Умно село“

обектива към непозната страна на личностите, изграждащи актуалната българска просвета, ще се излъчи на 26 юли в ефира на Bulgaria ON AIR тъкмо в 19:30 часа. Вторият портрет, който точно изрисуват създателите Антоанета Бачурова и Владимир Люцканов, е отдаден на осъществявания с наслада и горест, сълзи и смях, цветен живот на Велко Кънев.

Зрителите ще си напомнят добротата, смиреността и искреността, скрити зад погледа на прочувствения и сензитивен артист. Освен популярен актьор на сцената, Кънев ще бъде запомнен и с неподправения позитивизъм, с който гледа на живота и на пръв взор непреодолимите тествания на ориста.

Филмът " Голяма риба " връща към моменти, оставили ослепителен спомен в съзнанието на Велко и трансформирали посоката му. Ценител на българската природа и същински патриот, Велко Кънев споделя кои са късчетата елховска земя, на които открива свободата, пречиства мислите си, а от време на време и се усамотява. Докато се отдава на обичаното си занимание и се любува на хубостта на дивната природа сред Странджа и Сакар, артистът отваря вратите на дома си за създателите на „ Умно село “, където енергичната му майка, носеща духа на младеж, се грижи за безупречното гостолюбие и вкусните гозби. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР