Обединени патриоти сме против Истанбулската конвенция и ще гласуваме против

...
Обединени патриоти сме против Истанбулската конвенция и ще гласуваме против
Коментари Харесай

Патриотите към ГЕРБ: Изтеглете Истанбулската конвенция, няма да я гласуваме!

Обединени патриоти сме срещу Истанбулската спогодба и ще гласуваме срещу нея. Това съобщи на ексклузивен брифинг в Народното събрание съпредседателят на Обединени патриоти Волен Сидеров.

“Самата спогодба вкарва неприемливи пояснения за пола. Това внася благоприятни условия за подписване на еднополови бракове. Нещо, което ние няма да приемем никога”, добави той.

“Ние се обръщаме към партия ГЕРБ с молба да се изтегли тази спогодба от Народното събрание и да не се ратифицира, защото тя вкарва неприемливи понятия”, сподели още Сидеров.

“С две думи имаме молба към ГЕРБ да изтегли тази спогодба, да не се занимаваме с нея, защото имаме по-важни неща, с които да се занимаваме”, разяснява съпредседателят на Обединени патриоти.

“Ще решим в групов формат какво да решим, в случай че ГЕРБ не отговори на нашия апел за евакуиране на конвенцията. Но нашият апел е насочен с доброжелателност, а не с някаква зла цел. Това е апел и не е ултиматум”, разгласи Волен Сидеров.

“Няма никакво подозрение, че при положение на приемане на конвенцията, това ще докара до промени на вътрешно равнище – до промени в няколко закона, както и в Конституцията”, добави Явор Нотев

Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР