Голям розов еднорог участва в заседанието на Столичния общински съвет,

...
Голям розов еднорог участва в заседанието на Столичния общински съвет,
Коментари Харесай

Розов еднорог в СОС: Вижте за кой общинар е подарък

Голям розов еднорог " взе участие " в съвещанието на Столичния общински съвет , на което се дискутираше провеждането на парада " София Прайд ".

Подкрепа за събитието дадоха от ПП-ДБ-СС, а общинският консултант от групата Христо Копаранов прочете декларация , отдадена както на прайда, по този начин и на друго събитие, което ще бъде като негова контра -  станалото обичайно " Шествие за християнското семейство ".

" Длъжни сме да превърнем София в сигурен и приемащ град, в който всеки да живее живота си почтено и гордо, стига да не вреди на другите ", съобщи Копаранов от името на цялата група в СОС. 

И добави: " Дълбоко имаме вяра, че фамилията не е просто математическа формула . Семейството е нещо доста повече от майка татко и техните деца, самотните родители и техните деца са фамилии, двама сътрудници също са семейство , семейство са хората, които обичаш и хората, с които искаш да градиш живота си. Хората, с които си неразривно и вечно обвързван. “
 
 СОС еднорог Булфото
Така той си " завоюва " розов еднорог . Но не от стрелбище, а като " подарък " от сътрудника му Иван Виделов от Българска социалистическа партия.

Плюшеното митично творение бе сложено на празното място на Борис Бонев, който отсъстваше.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР