Ню Йорк. Базираният във Вашингтон Институт за изследване на войната

...
Ню Йорк. Базираният във Вашингтон Институт за изследване на войната
Коментари Харесай

ISW: Анексията на територии от Русия ще направи невъзможно мирното регулиране на войната в Украйна

Ню Йорк. Базираният във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW) счита, че съветските публични лица са комплицирани след офанзивата на 9 август против военновъздушна база в Крим. Това се оповестява в последния разбор на военните дейности в Украйна на уеб страницата на ISW .

Анализаторите пишат, че „ съветските публични лица остават комплицирани по отношение на офанзивата от 9 август против военновъздушната база Саки в окупирания от Русия Крим, ситуирана на 225 км зад съветските линии, която унищожи минимум осем съветски самолета и няколко здания “. Сателитни изображения удостоверяват информацията на украинските Военновъздушни сили, че в следствие от удара са унищожени минимум осем съветски самолета, което опонира на съветските изказвания, че детонациите не са развалили нито един аероплан и гърмежите не са били резултат от офанзива “, се споделя в материала.

Отбелязва се също, че смяната в проектите на Кремъл демонстрира, че окупационните сили евентуално ще отсрочат датата на референдумите за анексиране на териториите на Херсонска и Запорожка област на Украйна. „ Анексирането прави по-трудно да си представим каквото и да е контрактувано споразумяване на войната при каквито и да е условия, които Украйна или Западът биха могли да одобряват, демонстрирайки, че Кремъл е фундаментално срещу прекратяването на войната при всевъзможни условия, разнообразни от капитулация на Украйна “, прибавят от ISW.

Съобщава се, че през последните седмици Иран е почнал да образова съветски сили да употребяват ирански безпилотни летателни апарати, което показва задълбочаването на военното съдействие сред Иран и Русия.

Руските войски организираха наземни офанзиви западно от Изюм. Окупаторите не престават лимитираното сухопътно нахлуване на североизток и запад от Бахмут и евентуално са постигнали дребен триумф в тези региони, оповестяват в сводката си за военните дейности в последния ден от Министерството на защитата на Украйна, представени от УНИАН .

Руските войски са постигнали дребен прогрес на северозапад от град Донецк и не престават настъплението си на този спектакъл на бойните дейности.

„ Нашествениците организираха голям брой несполучливи настъпателни интервенции на север и североизток от град Харков. Руските войски организираха несполучливо бойно разузнаване в северозападната част на Херсонска област “, прибавят от ведомството.

Съобщава се, че се образува доброволчески батальон в Орловска област на Русия.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР