„Нямам готовност да изнасям декларация, но заради личния акт на

...
„Нямам готовност да изнасям декларация, но заради личния акт на
Коментари Харесай

Цветанов разкри какво е провокирало председателя на НС да хвърли оставка

„ Нямам подготвеност да експортирам декларация, само че поради персоналния акт на господин Главчев желая да заявя пред всички, че никой не знаеше какви диалози се водиха през последния един час в ГЕРБ. Разговорът бе оптимално прям. Всяка една от ПГ изнесе своите причини за това би трябвало ли да се върви към оставка на Главчев или да го защитим “, това съобщи вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов незабавно откакто стана ясно, че Главчев е подал оставката си. Новина, която първо БЛИЦ заяви.

„ Ние знаем, че ръководителят на българския парламент е извънредно значима роля. В последните няколко седмици имаше съзнателни опити за търсене на провокация. Решението, което Главчев взе – да освободи Нинова от Народното събрание, сътвори чувството, че се пробва да ограничи свободата на словото. Категорично мога да заявя, че в никакъв случай по никакъв мотив ние не сме желали да вършим сходно ограничаване “, безапелационен бе Цветанов.



„ Това, което Главчев направи през днешния ден, е постъпка, която всеки би трябвало да оцени. Нека с неговата оставка да няма спекулации. Той го прави единствено и само воден от националния интерес и с цел да може Народното събрание да работи обикновено “, безапелационен бе Цветанов, който сподели, че от ГЕРБ не желаят да има дискредитиране на БГ Народното събрание.

„ В днешната обстановка няма печеливши - всички сме губещи “, сподели още вторият в ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР