Нямах контакт с Библиотекарския кръг и неговите подчинени. През 2014

...
Нямах контакт с Библиотекарския кръг и неговите подчинени. През 2014
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Защо Борисов не говори за руския Турски поток?

" Нямах контакт с Библиотекарския кръг и неговите подчинени. През 2014 година Борисов се отхвърли от контрактуваните промени в Министерство на вътрешните работи тъй като очевидно имаше зависимости, които никой не знаеше. След това се сътвори тази среда в Министерство на вътрешните работи, чието влияние видяхме върху изборите през април като сплашваха хората ". Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

В качеството си на ръководител на партията " Републиканци за България " той беше посетител на предаването " Денят с Веселин Дремджиев ", което се излъчва по TV+ и TV.

" Кадровите промени на министър Рашков бяха неотложни, тъй като са нужни гаранции за честните избори ", счита Цветанов.

" Имах несъгласия с Борисов за Биков, Харизанов и Сачева, които бяха негов персонален избор. Борисов има процедура да овладява тези, които приказват отрицателно за него и те му стават най-верен сподвижник ", разкри някогашният втори в ГЕРБ.

" На изборите ще има коренна смяна на електоралните настройки, резултатите няма да бъдат като на 4 април. ГЕРБ ще загуби 15-20 депутата. Призовавам честните в ГЕРБ да създадат своя осведомен избор, което ще се отрази и на " Републиканци за България ", разяснява Цветанов.

" Борисов обича да приказва за съветски шпиони, само че за какво не приказва за съветския Турски поток? ", запита той.

В присъединяване си при Веселин Дремджиев водачът на " Републиканци за България " загатна, че може би Йорданка Фандъкова е подвластна от избрани кръгове.

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР